Πάρης Μαραγκός

Χειρουργός Οδοντίατρος

Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αθηνών

 

Παναγιώτης Μαραγκός, DDS

Χειρουργός Οδοντίατρος

Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Comenius

 

Ηλιουπόλεως 4 - Νίκαια

Τηλ. 2104919276

Κιν. 6946446477

Κιν. 6985745068

Dr. Σπύρος Μπότος DDS,MSD Προσθετολόγος

Ο Dr. Σπύρος Μπότος αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών το 2000. Για τα επόμενα 2 χρόνια διατέλεσε Κλινικός Βοηθός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Κινητής Προσθετικής. Απέκτησε την ειδικότητα του Προσθετολόγου και του Γναθοπροσθετολόγου από το Πανεπιστήμιο του New Jersey των ΗΠΑ- UMDNJ, το 2006, μαζί με το Master στην Επιστήμη της Οδοντιατρικής. Η Διπλωματική του εκπόνηση είχε ως αντικείμενο την Μηχανοβιολογία των Οδοντικών Εμφυτευμάτων σε συνάρτηση με την οστική απορρόφηση. Ολοκλήρωσε τη μεταπτυχιακή του Εκπαίδευση με το πρόγραμμα «Ανώτερη Οδοντιατρική Εμφυτευματολογία» στο Πανεπιστήμιο UMDNJ του New Jersey, αποκτώντας το τίτλο του Χειρουργού Εμφυτευματολόγου. Από το 2007 εως το 2010 ήταν Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου του UMDNJ στο τμήμα της Αποκαταστατικής Οδοντιατρικής. Από το 2010 εώς σήμερα διατηρεί το τίτλο του επισκέπτη Καθηγητή στο πανεπιστήμιο Rutgers του New Jersey στο μεταπτυχιακό τμήμα της Αποκαταστατικής Οδοντιατρικής.

Ο Dr. Μπότος έχει έντονο ερευνητικό έργο στο τομέα των οδοντικών εμφυτευμάτων με δημοσιεύσεις στο αντικείμενο αυτό. Είναι μέλος των μεγαλύτερων διεθνών επιστημονικών κοινοτήτων οδοντιατρικής. Είναι διεθνής ομιλητής στην οδοντιατρική εμφυτευματολογία συμμετέχοντας σε πολλά διεθνή συνέδρια οδοντιατρικής στις ΗΠΑ και διεθνώς με ομιλίες και παρουσιάσεις για τις σύγχρονες εξελίξεις στα οδοντικά εμφυτεύματα. Έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις για τις εργασίες του στις ΗΠΑ και διεθνώς.

Φωτεινή Φούρου Ενδοδοντολόγος

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Αθηνών το 1998. Είναι κάτοχος   μεταπτυχιακού διπλώματος διετούς φοίτησης (Master of science),   στην Βιολογία στόματος ( 2003) με θέμα «Έκτακτη  αντιμετώπιση ασθενών  με περιστατικά πολφικής και περιακρορριζικής αιτιολογίας». Είναι κάτοχος κλινικής εξειδίκευσης στην Ενδοδοντία,  τριετούς φοίτησης  (2004) από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 1998 έως σήμερα είναι επιστημονική συνεργάτης Κλινικής  Ενδοδοντίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1998 έως σήμερα διατηρεί ενδοδοντολογικό ιατρείο στη  Βούλα, όπου ασκεί κατά αποκλειστικότητα ενδοδοντία συντηρητική και  χειρουργική ( ακρορριζεκτομές  με ανάστροφη έμφραξη, διχοτόμηση δοντιών, έμφραξη καταγμάτων με χειρουργικό κρημνό αφαίρεση κύστεων).

Επιστημονική κατάρτιση

-Μέλος  Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής

-Μέλος Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας

-Τακτικό μέλος Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρίας

-Μέλος General Dental Council in UK

-Παρακολούθηση  πλήθους συνεδρίων – σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Dr. Ρούσσος Νικόλαος - Περιοδοντολόγος, Εμφυτευματολόγος

Ο Dr. Νικόλαος Ρούσσος αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή ΑΠΘ, Θεσσαλονίκης τον Νοέμβριο του 2006 

Το διάστημα 2009-2011 εργάστηκε ως συνεργάτης στην Μεταπτυχιακή κλινική Περιοδοντολογίας ΕΚΠΑ, Αθήνας.

Το 2014 πήρε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης στην Περιοδοντολογία, από την  Οδοντιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Αθήνας.

Από το 2014-2016, εργάστηκε ως Περιοδοντολόγος-Εμφυτευματολόγος στο οδοντιατρικό κέντρο DENVITA, Κολωνία, Γερμανία.

Από το 2016 μέχρι σήμερα εργάζεται ως συνεργάτης σε Οδοντιατρικές κλινικές στην Αθήνα με αποκλειστική ενασχόληση στην Περιοδοντολογία και χειρουργική εμφυτευματολογία (οστικές αναπλάσεις, ανυψώσεις εδάφους ιγμορείου κ.α.). Παράλληλα είναι επιστημονικός Συνεργάτης Περιοδοντολογίας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Δημοσιεύσεις, Ανακοινώσεις, Posters:

 Periodontal considerations in prosthetic dentistry. Nikolaos Roussos. Webinar at Greek Prosthodontic Society. Athens 09/05/2018.

 Reevaluation of the importance of the teeth after 40 years implementation of Implant therapy. Madianos PN, Rousssos N, Vasilopoulos, S, Charalambakis G, Mpompetsis G. Oral presentation at 17th Dental Congress of Peloponnese. Tripoli 2017.

 Monolithic Lithium Disilicate Full-Contour Crowns bonded on CAD/CAM zirconia complete-arch implant restoration. A case report. Chatzinikolaou C, Gonidis T, Papavasileiou G, Roussos N. Poster presented at EAO congress Stockholm 2015.
 3D reconstruction of Severely Resorbed Jaw´s Without the Use of Autogenous Bone Grafts. Roussos N, Ravanis P, Seferli J, Roussou I, Vassilopoulos S, Madianos PN. Poster presented at EuroPerio London 2015.
 Τίτλος Master: Συγκριτική μέλετη της επίδρασης του Nd: YAG (1064 nm) και του Diodes Lasers στον πολλαπλασιασμό, διαφοροποίηση και στην παραγωγή κολλαγόνου σε κύτταρα περριριζίου. Nikolaos Roussos, Athen 2014.
 Peri-implantitis: the disease is eventually well documented, the efficacy of current treatment is not. Spyridon Vasilopoulos, Nikolaos Roussos (European Journal of Dental Science 2012, 1;5-14.)

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?