Πάρης Μαραγκός

Χειρουργός Οδοντίατρος

Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αθηνών

Παναγιώτης Μαραγκός, DDS

Χειρουργός Οδοντίατρος

Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Comenius

 

Ηλιουπόλεως 4 - Νίκαια

Τηλ. 2104919276

Κιν. 6946446477

Κιν. 6985745068

Dr. Σπύρος Μπότος DDS,MSD Προσθετολόγος

Ο Dr. Σπύρος Μπότος αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών το 2000. Για τα επόμενα 2 χρόνια διατέλεσε Κλινικός Βοηθός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Κινητής Προσθετικής. Απέκτησε την ειδικότητα του Προσθετολόγου και του Γναθοπροσθετολόγου από το Πανεπιστήμιο του New Jersey των ΗΠΑ- UMDNJ, το 2006, μαζί με το Master στην Επιστήμη της Οδοντιατρικής. Η Διπλωματική του εκπόνηση είχε ως αντικείμενο την Μηχανοβιολογία των Οδοντικών Εμφυτευμάτων σε συνάρτηση με την οστική απορρόφηση. Ολοκλήρωσε τη μεταπτυχιακή του Εκπαίδευση με το πρόγραμμα «Ανώτερη Οδοντιατρική Εμφυτευματολογία» στο Πανεπιστήμιο UMDNJ του New Jersey, αποκτώντας το τίτλο του Χειρουργού Εμφυτευματολόγου. Από το 2007 εως το 2010 ήταν Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου του UMDNJ στο τμήμα της Αποκαταστατικής Οδοντιατρικής. Από το 2010 εώς σήμερα διατηρεί το τίτλο του επισκέπτη Καθηγητή στο πανεπιστήμιο Rutgers του New Jersey στο μεταπτυχιακό τμήμα της Αποκαταστατικής Οδοντιατρικής.

Ο Dr. Μπότος έχει έντονο ερευνητικό έργο στο τομέα των οδοντικών εμφυτευμάτων με δημοσιεύσεις στο αντικείμενο αυτό. Είναι μέλος των μεγαλύτερων διεθνών επιστημονικών κοινοτήτων οδοντιατρικής. Είναι διεθνής ομιλητής στην οδοντιατρική εμφυτευματολογία συμμετέχοντας σε πολλά διεθνή συνέδρια οδοντιατρικής στις ΗΠΑ και διεθνώς με ομιλίες και παρουσιάσεις για τις σύγχρονες εξελίξεις στα οδοντικά εμφυτεύματα. Έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις για τις εργασίες του στις ΗΠΑ και διεθνώς.

Φωτεινή Φούρου Ενδοδοντολόγος

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Αθηνών το 1998. Είναι κάτοχος   μεταπτυχιακού διπλώματος διετούς φοίτησης (Master of science),   στην Βιολογία στόματος ( 2003) με θέμα «Έκτακτη  αντιμετώπιση ασθενών  με περιστατικά πολφικής και περιακρορριζικής αιτιολογίας». Είναι κάτοχος κλινικής εξειδίκευσης στην Ενδοδοντία,  τριετούς φοίτησης  (2004) από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 1998 έως σήμερα είναι επιστημονική συνεργάτης Κλινικής  Ενδοδοντίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1998 έως σήμερα διατηρεί ενδοδοντολογικό ιατρείο στη  Βούλα, όπου ασκεί κατά αποκλειστικότητα ενδοδοντία συντηρητική και  χειρουργική ( ακρορριζεκτομές  με ανάστροφη έμφραξη, διχοτόμηση δοντιών, έμφραξη καταγμάτων με χειρουργικό κρημνό αφαίρεση κύστεων).

Επιστημονική κατάρτιση

-Μέλος  Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής

-Μέλος Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας

-Τακτικό μέλος Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρίας

-Μέλος General Dental Council in UK

-Παρακολούθηση  πλήθους συνεδρίων – σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό.